Header Image

Verantwoording en transparantie

ANBI-logoWij willen als stichting Sous les Arbres open en transparant opereren. Op deze pagina vindt u meer informatie over ons beleid, onze financiën en ANBI-status.

ANBI-status

De Belastingdienst heeft Sous les Abres aangemerkt als Algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit houdt in dat u uw giften aan de stichting kunt opvoeren als aftrekpost bij uw belastingaangifte.
Download hier onze ANBI-verklaring >>

Beleid

Het beleid voor nu en de komende jaren heeft Sous les Arbres vastgelegd in een meerjarenbeleidsplan. In het beleidsplan staat ook een overzicht van onze belangrijkste activiteiten sinds onze oprichting in 2009.
Download hier ons beleidsplan 2019-2023 >>

Financiën

Sous les Arbres ontvangt (project)subsidies en giften voor het uitvoeren van haar activiteiten. Ook verwerft de stichting incidenteel inkomsten uit de verkoop van producties aan bijvoorbeeld omroepen, of bijvoorbeeld in de vorm van filmdocumentaires op dvd. Het bestuur van Sous les Arbres doet het bestuurswerk volledig vrijwillig en onbezoldigd. Bestuursleden kunnen noodzakelijke kosten die zij maken (bijv. voor portokosten en kantoorartikelen) declareren als onkostenvergoeding.
Bekijk/download hier onze jaarrekening 2019 >>
Bekijk/download hier onze jaarrekening 2020 >>

Belangrijke gegevens

Stichting Sous les Arbres | Onder de Boompies
p/a Deventerstraatweg 199
8012 AG Zwolle
tel: 06-251 713 53
e-mail: info@souslesarbres.nl

IBAN: NL07 RABO 0153 1509 98
KVK-nr.: 08214883
RSIN: 821727515

Sponsoring en projectfinanciering

Sous les Arbres | Onder de Boompies is opgericht dankzij een gift van de Ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen.

Het project Staphorst in Beeld is gefinancierd door het coöperatiefonds van de Rabobank Meppel-Staphorst- Steenwijkerland.

De documentaire Vreemdelingen & Bijwoners is gerealiseerd dankzij steun van de Provincie Overijssel, het Historisch Centrum Overijssel (HCO) en de Gemeente Staphorst. De documentaire werd uitgezonden door rtv Oost en de EO (HollandDoc).

De documentaireserie Oerijssel is gerealiseerd dankzij de Provincie Overijssel, het Historisch Centrum Overijssel en het Zunnewende Festival. Beide delen van Oerijssel werden uitgezonden door rtv Oost.

Meer informatie over de projecten >>

 

Belangrijkste sponsors en partners:

Top

Voor uw gebruiksgemak gebruiken we cookies op deze website.