Header Image

Rivierverhalen langs de IJssel

Na twee succesvolle Winterverhalentochten -tegen het eind van het jaar in de omgeving van Rouveen/Staphorst- kiest Sous les Arbres | Onder de Boompies in 2019 voor een zomerse verhalen-variant op de oever van de IJssel bij Zwolle. Het event 'Rivierverhalen langs de IJssel' op 21 juni 2019 valt samen met de lancering van een IJsselverhalen-podcast, een privé-initiatief van Zwollenaar Wim Eikelboom (in het dagelijks leven werkzaam bij Radio 1). Eikelboom is tevens bestuurslid bij Sous les Arbres.

Rivierverhalen
'Rivierverhalen langs de IJsseloever' gaat van start op 21 juni om 20:15 uur. In de prachtige natuur van de Zwolse IJsseloevers lopen de deelnemers een route van ca. 4 kilometer en onderweg luisteren zij naar verschillende 'rivierverhalen'. Ook komt het Nederlandse folkduo Tangarine -de muzikale tweeling Arnout en Sander Brinks, die sinds enkele jaren in Zwolle wonen- optreden, met onder meer een speciaal IJssel-lied dat zij voor de podcast gecomponeerd hebben.

(Lees verder onder de afbeelding)

IJssel Zwolle
Aanmelden
Wilt u erbij zijn op 21 juni? Wees er dan snel bij, want maximaal 100 mensen kunnen meedoen. Aanmelden is uitsluitend (!) mogelijk via: rivierverhalen@souslesarbres.nl. Vermeld in uw e-mail uw naam en het aantal personen waarmee u wilt deelnemen. Let op: u kunt pas meedoen wanneer wij uw deelname hebben bevestigd. Bij een groter aantal inschrijvingen dan 100, komt er een wachtlijst. Voor aanvullende info, zie de poster hieronder:

Rivierverhalen

Top

Voor uw gebruiksgemak gebruiken we cookies op deze website.