Prachtige avond met ‘Zunnewende’ in Hattem

Wat was het mooi, gisteravond. Op een zonovergoten Landgoed de Vuursteen bij Hattem bekeken gisteravond zo’n 100 mensen de docufilm ‘Oerijssel deel 1 – Zunnewende’, gemaakt door Geertjan Lassche in opdracht van onze stichting. Het was de allereerste openluchtvoorstelling van Oerijssel – Zunnewende ooit en die smaakte naar meer.

Cellomuziek en streekgedichten

We waren te gast ‘in de achtertuin’ van Margje Korevaar-Fikse, hoofdpersoon in Oerijssel. Margje en haar familie beheren en ontwikkelen het landgoed. Behalve op de docufilm Oerijssel – Zunnewende werden de bezoekers getrakteerd op sfeervolle cellomuziek, streekgedichten en interviews met Eimert Fikse (broer van Margje), Margje zelf en Geertjan (maker van de docufilm). En de kilte van de avond…? Ach die deed ons niets. Een fleecedekentje en een goed glas wijn doen immers wonderen.

Bekijk de foto’s

Hieronder zie je een serie foto’s van de avond. Heb jij dit unieke event gemist? Volg ons dan op Facebook en/of Twitter om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten. Want we hebben dit jaar nog meer in de pijplijn… misschien wel een wintervoorstelling van ‘Oerijssel deel 2 – Winterwende’.

Top

Voor uw gebruiksgemak gebruiken we cookies op deze website.