Header Image

Muzikale Verrassing 2021

Sinds de oprichting van Onder de Boompies in 2009, kan de stichting terugkijken op een mooie reeks activiteiten en producties gericht op het levend houden van regionaal erfgoed. Hoewel de coronacrisis in 2020-2021 het organiseren van activiteiten behoorlijk belemmerde, willen we als stichting het jaar 2021 toch afsluiten met tenminste 2 activiteiten!

Muzikale verrassing
De eerste activiteit - in de nazomer van 2021, ergens rond Open Monumentendag - borduurt voort op het intussen traditionele, tweejaarlijkse event 'Live Muziek onder de Boompies', maar dan in een iets ander jasje dan het tot nu toe gebruikelijke tuinconcert aan de Oude Rijksweg in Rouveen. Wel kunnen we het met een gerust hart een 'muzikale verrassing' noemen. Nadere informatie volgt nog!

Help mee, geef een gift!
Wil jij meehelpen om bg. verrassingstocht (financieel) mogelijk te maken? Dat kan door het geven van een kleine financiële bijdrage (bedrag naar keuze) aan stichting Onder de Boompies. Dat kan snel en makkelijk via dit betaalverzoek!

(Lees verder onder de foto)

Muzikale Verrassing 2021

Liever een bedrag overmaken? Dat kan op IBAN: NL07 RABO 0153 1509 98 op naam van stichting Sous les Arbres | Onder de Boompies, onder vermelding van: gift muzikale verrassing. Goed om te weten: je kunt je gift in veel gevallen aftrekken bij je Belastingaangifte, want Onder de Boompies is een zogeheten ANBI. Daarover lees je meer op deze pagina.

Winterverhalentocht
Het tweede event van dit najaar moet onze eveneens traditionele Winterverhalentocht worden. Alweer de vierde! Die wilden we organiseren in november 2020, maar de coronamaatregelen lieten een dergelijk publieksevenement toen niet toe. Daarom besloten we de organisatie te staken. Dit jaar komt het er hopelijk wél van. Ook over deze Winterverhalentocht kunnen we nog niet in details treden, maar wil jij als eerste horen waar en wanneer de verhalentocht gehouden wordt? Stuur ons dan een berichtje via onze contactpagina en vermeld dat je op de hoogte wilt blijven!

Top

Voor uw gebruiksgemak gebruiken we cookies op deze website.